Κεντρική NBA Νέο ρεκόρ από τον Στεφ Κάρι
NBA

Νέο ρεκόρ από τον Στεφ Κάρι

Στεφ

Τι άλλο θα κάνει φέτος ο Στεφ Κάρι; Ο Αμερικανός των Ουόριορς είναι αφηνιασμένος όπως φαίνεται. Μετά το ρεκόρ με τα περισσότερα τρίποντα όλων των εποχών στην κανονική περίοδο, συνεχίζει. Σημείωσε να θυμίσουμε, 5/14 και φτάνοντας το 2.977 στη regular season, ξεπερνώντας την προηγούμενη καλύτερη επίδοση (2.973) που ανήκε στον τεράστιο Ρέι Άλεν. Όλα αυτά πριν λίγες μέρες, στον αγώνα τον Ουόριορς κόντρα στους Νικς.

Είπε να μας χαρίσε μια ακόμα σπουδαία βραδιά τις τελευταίες μέρες του 2021. Η αναμέτρηση των Ουόριορς κόντρα στους Ναγκετς θα του μείνει αξέχαστη!Για άλλη μια φορά γράφει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του NBA. Ο Κάρι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έφτασε τα 3.000 τρίποντα καριέρας.

Τα 5/14 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε τον έφεραν αυτόν το αριθμό. Είναι κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος αθλητής στα 75 χρόνια ζωής της λίγκας. Να σημειωθεί ότι ο απόλυτος ηγέτης των Ουόριορς έχει σκοράρει για τρεις και στα 157 τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…