Κεντρική NBA Νάγκετς: Στο πρωτόκολλο κορωνοϊού ο Όστιν Ρίβερς
NBA

Νάγκετς: Στο πρωτόκολλο κορωνοϊού ο Όστιν Ρίβερς

Νάγκετς

Οι Νάγκετς είναι από τις πιο άτυχες ομάδες της φετινής σεζόν στο NBA, καθώς δεν μπορούν να ηρεμήσουν από τις συνεχόμενες απουσίες. Αρχικά, από την αρχή της σεζόν είχε γίνει γνωστό ότι ο βασικός γκάρντ της ομάδας και δεύτερος σταρ στην ιεραρχία πίσω από τον Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ, θα απουσιάσει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Η επιστροφή του υπολογίζεται τον Μάρτιο.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ θα χάσει και αυτός όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Ένας παίκτης που δεν είχε ξεκινήσει καλά τη χρονιά, αλλά οι Νάγκετς τον πίστευαν πολύ και γι αυτό του έδωσαν και ένα τεράστιο συμβόλαιο το καλοκαίρι.

Τώρα ο αναπληρωματικός γκάρντ Όστιν Ρίβερς μπήκε στο πρωτόκολλο του κορωνοϊού και αναμένεται να απουσιάσει από τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσει και ο πολύ ταλαντούχος Χάιλαντ, ο οποίος πραγματοποιεί καλή σεζόν στην πρώτη του χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο επίσης αναπληρωματικός Ντόζιερ θα χάσει κι αυτός όλη τη σεζόν κι αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι και ο Νίκολα Γιόκιτς απουσίασε από αρκετά ματς ήδη, καταλαβαίνουμε ότι η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την ομάδα του Μάικλ Μαλόουν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…