Κεντρική NBA Μπακς: Δηλώσεις και σχόλια για τον τραυματισμό του Μίνλτετον [vid]

Μπακς: Δηλώσεις και σχόλια για τον τραυματισμό του Μίνλτετον [vid]

Μπακς Μίντλετον

Δηλώσεις και σχόλια έκαναν οι άνθρωποι των Μπακς σχετικά με τον τραυματισμό του Κρις Μίντλετον. Ο άσος της ομάδας του Μιλγουόκι, τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους Σέλτικς, ωστόσο η κατάστασή του δε δείχνει να εμπνέει ανησυχία.

Τον χορό των δηλώσεων άνοιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε πως δεν είδε τη φάση, ωστόσο ελπίζει ότι ο συμπαίκτης θα αγωνιστεί κόντρα στους Πέισερς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις παικτών και προπονητή των Μπακς:

Γιάνης Αντετοκούνμπο: «Δεν είδα τη φάση. Τον είδα απλώς να βγαίνει κουτσαίνοντας από το γήπεδο. Στα αποδυτήρια τον ρώτησα αν είναι καλά και μου είπε πως είναι ΟΚ. Ελπίζω να είναι και να τον έχουμε μαζί μας την Τετάρτη απέναντι στους Πέισερς»

Τζρού Χόλιντεϊ: «Σε παρακαλώ, να μην έχεις τραυματιστεί. Φρόντισε να είσαι έτοιμος για το επόμενο ματς» και πρόσθεσε: «Ο ίδιος ο Κρις είναι θετικός, αλλά ποτέ δεν δείχνει σημάδια αδυναμίας. Πάντα είναι θετικό άτομο».

Μουντενχόλζερ: «Θα ξέρουμε περισσότερα αύριο, αλλά υπάρχει ελπίδα πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση»

Δείτε τη φάση του τραυματισμού

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…