Κεντρική Ηρακλής Μέξας: «Συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και σε υψηλά επίπεδα τα «θέλω» μας»

Μέξας: «Συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και σε υψηλά επίπεδα τα «θέλω» μας»

Μέξας

Ο Ηρακλής υποδέχεται αύριο (19:30, ΕΡΤ3), κεκλεισμένων των θυρών, τον Ιωνικό Νίκαιας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Ο Κώστας Μέξας θα έχει όλους τους παίκτες στη διαθεσή του, αφού στην τελευταία προπόνηση σήμερα το μεσημέρι, έδωσαν άπαντες το παρόν.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Τα «θέλω”, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία στις δυο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της, έχει κάνει ισάριθμες πολύ σπουδαίες νίκες, γεγονός, που δείχνει τη δυναμική της» είπε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας και πρόσθεσε:

«Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί. Να δείξουμε εξαρχής ότι θέλουμε πολύ τη νίκη, να επιβάλλουμε, όσο γίνεται το παιχνίδι μας, να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ματς στο μεγαλύτερό του μέρος. Σίγουρα η απουσία του κόσμου δυσκολεύει το έργο μας, αλλά πρέπει να το υπερκεράσουμε κι αυτό για να μπορέσουμε κερδίσουμε τον αγώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…