Κεντρική Ηρακλής Μέξας: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά»

Μέξας: «Να εμφανιστούμε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά»

Μέξας

O Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας το Λαύριο, για την 11η αγωνιστική της Basket League. Η αποστολή ταξίδεψε χωρίς τον Δημήτρη Χαριτόπουλο που αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γλουτό, αλλά και τον Γιώργο Φίλλιο, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παίζει φέτος στο Basketball Champions League και προέρχεται από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Αυτό νομίζω κάνει την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη. Θεωρούμε ότι το Λαύριο θα αντιδράσει και θα παρουσιαστεί πάρα πολύ δυνατό στον μεταξύ μας αγώνα και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο πνευματικό κομμάτι, πρώτα απ’ όλα και μετά στο αγωνιστικό για να αντιμετωπίσουμε αυτή την αντίδραση για 40 λεπτά» είπε ο Κώστας Μέξας και συνέχισε:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στο κομμάτι του αμυντικού transition και στο πόσο θα προστατεύσουμε τη μπάλα, κάτι, που στα τελευταία ματς, μάς έχει ‘πληγώσει’ στην άμυνά μας και ειδικά στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου δώσαμε εύκολους πόντους. Πρέπει να ελέγξουμε πάση θυσία τα ριμπάουντ και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε άμυνα στο ένας εναντίον ενός στα παιδιά του Λαυρίου, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη ικανότητα σε αυτό το κομμάτι. Να είμαστε συγκεντρωμένοι ομαδικά για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε» .

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…