Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μεσίνα: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Μεσίνα: «Χρειαζόμαστε βελτίωση»

Μεσίνα Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε από την Άλμπα στο Βερολίνο με 81-76. Αυτή ήταν και η τέταρτη σερί ήττα της ομάδ;ς του Έτορε Μεσίνα. Οι Μιλανέζοι πλέον όχι μόνο δεν είναι στην κορυφή, αλλά έπεσαν κάτω από τον Ολυμπιακό στην τέταρτη θέση.

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση στα βασικά, όπως το ένας με έναν και η αδύναμη πλευρά. Όπως είπε χαρακτηριστικά στο τακτικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό τα βασικά πράγματα να γίνονται σωστά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Συγχαρητήρια στον Ίσραελ Γκονζάλες και στην Άλμπα, έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μας κέρδισαν με διαφορά στα ριμπάουντ, κάτι που μας κόστισε την αναμέτρηση. Δυστυχώς, για άλλο ένα ματς η άμυνά μας ήταν χαμηλού επιπέδου και τους επιτρέψαμε να παίξουν με άνεση μέχρι την 3η περίοδο.

Μετά γίναμε πιο επιθετικοί, γι’ αυτό και επιστρέψαμε. Όμως, μέχρι τότε ήταν πολύ κακή η επίθεσή μας, ενώ παράλληλα ήταν αναποτελεσματική και η άμυνά μας. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα βασικά: στο 1vs1, στη weak side, στα box out. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στο τακτικό κομμάτι από τη σημασία των βασικών.

Σίγουρα, είμαστε σε μια κακή περίοδο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Εύχομαι να ανεβάσουμε το επίπεδό μας στην επόμενη αναμέτρηση»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…