Κεντρική Β' Εθνική Μελίκη: «Τυχάρπαστοι και παντελώς άσχετοι οι διαιτητές»

Μελίκη: «Τυχάρπαστοι και παντελώς άσχετοι οι διαιτητές»

meliki jpg

Ανακοίνωση με βαρύς χαρακτηρισμούς εξέδωσε η Μελίκη για τη διαιτησία της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Χαρακτηριστικά σημειώνει ότι υπεύθυνοι για την ανεπανάληπτη γελοιότητα ευθύνονται οι τυχάρπαστοι παντελώς άσχετοι διαιτητές.

Αναλυτικά:

«Το ΓΕΛΟΙΟΝ της σημερινής αναμέτρησης της ομάδας μας με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας έχει… ονοματεπώνυμα. Οι καθ ύλην υπεύθυνοι της ανεπανάληπτης γελοιότητας που βιωσαμε απόψε είναι το διαιτητικό τρίο Παπαθανασίου Στ, Παπαθανασίου Κ και Κολοκυθάς.

Ενα όμορφο και σε εξαιρετικά αθλητικά πλαίσια παιχνίδι οι τρεις τυχαρπαστοι και παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο διαιτητες (σε διαφορετικη περίπτωση καταλογίζεται δόλος οπότε θα πρέπει να είναι διαφορετική η προσέγγιση) καταφεραν να το τιναξουν στον αέρα γινομενοι αυτοί ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Αν με αυτόν τον τρόπο θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για μια ενδεχόμενη πρόσληψη σε τσίρκο επιπέδου MEDRANO τότε το κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να είναι σίγουροι ότι οι θέσεις των κλόουν είναι δικές τους.

Κύριοι της ομοσπονδίας αν αυτός είναι ο αγέρας της αλλαγής που βαυκαλιζοσασταν πάρτε το αλλιώς γιατί ζεχνει από βρώμα και δυσοδια.

Μήνυμα με πολλαπλούς αποδεκτες:αν νομίζετε κύριοι που ασχολείστε από οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο με το άθλημα, ότι η ομάδα μας απριορι θα αποτελέσει βορά για νοσηρες ορέξεις πλανασθε πλανην οικτρά.

Στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ευχόμαστε καλη συνέχεια και κάθε επιτυχία στην μπασκετική της διαδρομή.

Υ. Γ: για το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο-σουργελο επιφυλασσομεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Ερμής Αργυρούπολης: Παρέμεινε στον πάγκο ο Γκαναβίας (pic)

Συνεχίζει στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης ο Γκαναβίας Στον πάγκο του Ερμή Αργυρούπολης θα…