Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Δηλώσεις Αλεξανδρόπουλου για την πορεία της ομάδας [pic]

Μανδραϊκός: Δηλώσεις Αλεξανδρόπουλου για την πορεία της ομάδας [pic]

Μανδραϊκός Αλεκανδρόπουλος

Ο Μανδραϊκός αντιμετωπίζει ον ΑΣΕ Δούκας του Κώστα Σορώτου. Το ματς θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Εθνικής και έχει οριστεί την Κυριακή 19/12 και ώρα 17:00 στο 1ο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας.

Ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, έκανε δηλώσεις. Εκεί αναφέρθηκε συνολικά στην πορεία της ομάδας, καθώς επίσης και στο επερχόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η δημοσίευση που έκανε ο Μανδραϊκός στο Facebook:

Δέκατο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή (19/12, 17:00) κόντρα στον Δούκα εντός έδρας. Σε αυτό το πλαίσιο ο αθλητής του Μανδραϊκού μας, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, έκανε δηλώσεις.

Αρχικά, μίλησε για τη νίκη επί του Άρη Νίκαιας αλλά και την συνολική κατάσταση της ομάδας:

«Στον αγώνα με τον Άρη Νίκαιας ήμασταν γενικά σε μια πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και νομίζω ότι αυτό το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας ενδεικτικά 27 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο.

Οι προπονητές μας επισήμαναν στο ημίχρονο ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο της ομάδας και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην δική του αγωνιστική άνοδο και το επικείμενο παιχνίδι με τον Δούκα:

«Φυσικά το να κερδίζει η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Μετά από τους τραυματισμούς που είχα στην αρχή του πρωταθλήματος πλέον αρχίζω να βρίσκω ρυθμό μαζί με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά το ματς με τον Δούκα είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε.

Θεωρώ πως τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι η θέληση και η μεγάλη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα με τον Δούκα με τον τρόπο που ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Άρη».

***Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …