Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι: Σε δυσχερή θέση και ο Γουίλμπεκιν

Μακάμπι: Σε δυσχερή θέση και ο Γουίλμπεκιν

Μακάμπι

Κρίσιμες στιγμές ζει η Μακάμπι! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εδώ και καιρό φαίνεται να έχει χάσει το δρόμο της, καθώς η μια ήττα διαδέχεται την άλλη.

Συγκεκριμένα, η Ισραηλινή ομάδα έχει 6 διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα! Αυτό την έχει θέσει εκτός play off μέχρι στιγμής, με το ρεκόρ της να βρίσκεται στο 7-10 με το κλείσιμο του πρώτου γύρου.

Η ήττα στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ από τη Χάποελ, ήταν εκείνη που ξεχείλισε το ποτήρι γηια την «Ομάδα του Λαού». Πληροφορίες ανέφεραν, ότι συγκλίθηκε σύνοδος κορυφής με θέμα την παραμονή του γιάννη Σφαιρόπουλου ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ. Εκεί, τελικά αποφασίστηκε το ματς με τη Μονακό, να είναι τελικός για τον Έλληνα τεχνικό.

Ακόμα, ο Τζέιμς Νάναλι τέθηκε εκτός ομάδας, με τον Αμερικανό να μην ταξιδεύει στο Πριγκιπάτο για το ματς με τη γαλλική ομάδα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι σε δυσχερή θέση μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν δικαιολογημένα παράπονα από την απόδοση του Αμερικανού γκαρντ, καθώς πλέον δεν κάνει τις εμφανίσεις που έκανε μέχρι πέρσι.

Τέλος, αυτό που του καταλογίζουν από τη Μακάμπι, είναι ότι στα κρίσιμα σημεία των αγώνων, δε βγαίνει μπροστά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…