Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Είμαστε εκτός ρυθμού, θα αργήσουμε να βρούμε τα πατήματά μας»

Λυκογιάννης: «Είμαστε εκτός ρυθμού, θα αργήσουμε να βρούμε τα πατήματά μας»

Λυκογάννης

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν στις δηλώσεις του ο Άρης Λυκόγιαννης. μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ιγκοκέα

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε πάνω από 20’ επιθετικά και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Ήμασταν εκτός προπονήσεων για 14 μέρες, κάναμε μόλις τρεις προπονήσεις όλοι μαζί. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε τις αναπνοές και τη φυσική δυνατότητα για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε όλο το ματς.

Αν είχαμε όλο το ρόστερ μαζί μας, η εικόνα μας θα ήταν γενικά διαφορετική. Από το ξεκίνημα της σεζόν παίζουμε χωρίς βασικούς παίκτες και φαίνεται πως έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε όμως την πραγματικότητα. Η ομάδα είναι εκτός ρυθμού . Θα αργήσουμε αρκετά να βρούμε τα πατήματά μας. Τα σερί παιχνίδια θα βοηθήσουν αν… κερδίσουμε. Το κακό είναι πως έχουμε σερί υποχρεώσεις και είναι ξεκάθαρο πως δε θα είμαστε όπως ήμασταν πριν τον κορωνοϊό».

Για το Στρασβούργο: «Είναι πολύ ποιοτική ομάδα, είναι δεύτερη στη Γαλλία, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάμε στους 16».

Για τον Ρίβερς: «Μπορεί να παίξει στο 3 και στο 4, έχει καλά αθλητικά προσόντα και σουτ, θα μπει στο ρόστερ άμεσα. Πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Το καλό είναι πως έχει αγωνιστικό ρυθμό και περιμένουμε μία έξτρα λύση και να μας βοηθήσει».

Για τον Γκρίφιν: «Δεν είναι αισιόδοξα τα πράματα για την επάνοδό του κυρίως γιατί δεν είναι καθαρή η εικόνα του. Είναι σχεδόν 40 μέρες εκτός, θα κάνουμε κάποιες εξετάσεις και θα δούμε. Το οστικό οίδημα είναι τραυματισμός που δε χωρούν προβλέψεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…