Κεντρική NBA Λέικερς – Κίνγκς 117-92: Η πολυφωνία έφερε τη νίκη [vid]

Λέικερς – Κίνγκς 117-92: Η πολυφωνία έφερε τη νίκη [vid]

Λέικερς

Οι Λέικερς με ένα καλό δεύτερο ημίχρονο νίκησαν τους Σακραμέντο Κίνγκς με 117-92. Ο «Λιμνάνθρωποι» αναγκάστηκαν να αγωνιστούν χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» έχει μπει αναγκαστικά στο υγειονομικό πρωτόκολλο κι έτσι δεν ήταν διαθέσιμος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Κίνγκς μπήκαν πολύ καλά στο ματς και προηγήθηκαν στο πρώτο δωδεκάλεπτο με 28-20. Στη συνέχεια, το δεύτερο δεκάλεπτο οι Λέικερς δεν κατάφεραν να πλησιάσουν ουσιαστικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Σακραμέντο να προηγείται στο ημίχρονο με 59-50.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Λος Άντζελες, κατάφερε να προηγηθεί και στο τέλος να πάρει και τη νίκη. Συγκεκριμένα, στο τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν με 87-74, για να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα με 117-92. Με αυτή τη νίκη, οι Λέικερς βρέθηκαν στην 8η θέση, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Από την ομάδα του Λος Άντζελες ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβις με 25 πόντους. Ωστόσο υπήρχε πολυφωνία στην επίθεση, καθώς οι Γουέστρμπουκ και Μονκ πρόσφεραν από 23 και 22 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη, για τους Κίνγκς ξεχώρισε ο Χόλμς με 27 πόντους. Ακόμα, ο Ντι Άρον Φοξ σημείωσε 17 πόντους, ενώ ο Μέτου άλλους 14.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα πατώντας εδώ.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-28, 50-59, 87-74, 117-92.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα Λέικερς – Κίνγκς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…