Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο: Ο Μουράτος στην πεντάδα των «τρίποντων» παικτών

Λαύριο: Ο Μουράτος στην πεντάδα των «τρίποντων» παικτών

Μουράτος

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν ο κορυφαίος του Λαυρίου Megabolt στον χθεσινό αγώνα και μέσα από αυτόν έφτασε σε κάποια επιτεύγματα…

*Είχε 2/5 τρίποντα και με αυτά μπήκε στην πρώτη πεντάδα των παικτών της ομάδας της λαυρεωτικής με τα περισσότερα εύστοχα σουτ τριών πόντων στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 63 και προσπέρασε τον συμπαίκτη του στην προηγούμενη διετία, Ντέβιν Ντέιβις που είχε 61.

*Ο Μουράτος τελείωσε το παιχνίδι με πέντε ριμπάουντ που τον κατέστησαν τον κορυφαίο γκαρντ του Λαυρίου Megabolt σε αυτήν τη στατιστική κατηγορία. Έφτασε τα 172 και ξεπέρασε τον Τζαμάλ Νίξον που είχε 169 στην τετραετία 2015-19. Ο διεθνής γκαρντ είναι συνολικά 7ος ριμπάουντερ της ομάδας της λατρεωτικής στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

*Ο διεθνής γκαρντ ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση ευστοχίας στα δίποντα στη φετινή Stoiximan Basket League έχοντας 6/6, όσα και ο Τζεχάιβα Φλόιντ στο ματς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ιωνικό για την 3η αγωνιστική.

Ακόμη…

*Ο Πέτρος Γερομιχαλός ήταν από τους παίκτες που προσπάθησαν περισσότερο για το Λαύριο Megabolt. Πέραν των 13 πόντων του είχε και πέντε ασίστ για δεύτερη φορά φέτος, μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Λάρισα. Με αυτές έγινε ο 7ος πασέρ στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 99 και προσπέρασε τον Γκλεν Κόζι (95) και τον Σάκη Γιαννακόπουλο (98).

Αυτή ήταν η 61η εμφάνιση του με το Λαύριο Megabolt στη Stoiximan Basket League και ανέβηκε στην 7η θέση της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Σάκη Γιαννακόπουλο.

Με τους 13 πόντους που σημείωσε, ξεπέρασε τους 600 στην 134η εμφάνιση του στην κατηγορία.

*Ο Τάισον Κάρτερ με την 43η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα μπήκε στη 10άδα της σχετικής λίστας του Λαυρίου Megabolt προσπερνώντας τον Ντεμάριους Μπολντς. Παράλληλα με τους 10 πόντους του, έγινε ο τρίτος που έφτασε τους 600.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …