Κεντρική Basket League ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT Λαύριο: Επίσκεψη χαράς στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Λαύριο: Επίσκεψη χαράς στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Λαύριο

Μια επίσκεψη διαφορετική και με ανθρώπινο χαρακτήρα πραγματοποίησε το Λαύριο την προηγούμενη εβδομάδα.

Αντιπροσωπεία καλαθοσφαιριστών της ομάδας, συνοδευόμενη από τον coach Χρήστο Σερέλη, τον assistant coach Σάκη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο της ομάδας Βαγγέλη Βώδινα επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Λαυρίου. Εκεί οι μαθητές διοργάνωσαν μια πρωτότυπη συνέντευξη τύπου κατά την οποία η αντιπροσωπεία της ομάδας μας κλήθηκε να απαντήσει στις …απαιτητικές ερωτήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου.

Οι ερωτήσεις αφορούσαν ένα ευρύ πλαίσιο της καθημερινότητας ενός επαγγελματία μπασκετμπολίστα αλλά και του προπονητή και κάλυψαν ένα φάσμα πληροφοριών όπως για παράδειγμα τις ώρες που αφιερώνουν στη προπόνηση, τους κανόνες που διέπουν τη διατροφή τους μέχρι και τον τρόπο που πανηγυρίζουν ή που χειρίζονται τις απαιτητικές συνθήκες και τα συναισθήματα πριν και μετά από έναν αγώνα.

Αμέσως μετά ήρθε ή ώρα οι παίκτες να …αποδείξουν το ταλέντο τους στους πιο απαιτητικούς κριτές, τους μαθητές του Ειδικού σχολείου, επιδεικνύοντας τεχνικές χειρισμού μπάλας με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων με τους μαθητές να δωρίζουν στο πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες μια ευχετήρια κάρτα καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια

Με τη σειρά τους η ομάδα έδωσε αναμνηστικά δώρα της ομάδας σε κάθε παιδί ξεχωριστά, ενώ στο σχολείο δώρισε μια μπάλα και την επίσημη αγωνιστική φανέλα της ομάδας υπογεγραμμένη από το σύνολο των παικτών.

Τα σημαντικότερα όμως δώρα ήταν τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και οι χαρούμενες φωνούλες που αντηχούσαν στο προαύλιο του σχολείου. Το χαμόγελό τους, η αγκαλιά τους γέμισαν όλους μας με ευτυχία, γαλήνη και πληρότητα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για επανάληψη αντίστοιχων κοινών επιτυχημένων δράσεων. Ευχαριστούμε το εκπαιδευτικό δυναμικό του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Λαυρίου για την άψογη φιλοξενία!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Δειτε επισης

Βεζένκοφ: «Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο»

Στη σημασία της σειράς με τους «πράσινους» αναφέρθηκε ο Βεζένκοφ. Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσ…