Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Λαύριο: «Κερκίδα ακαδημιών» στο παιχνίδι με την Ουνικάχα

Λαύριο: «Κερκίδα ακαδημιών» στο παιχνίδι με την Ουνικάχα

Λαύριο

Σε μια κίνηση που δείχνει την αγάπη τους στο μπάσκετ πραγματοποιούν στο Λαύριο. Με την ευκαιρία του ευρωπαϊκού αγώνα με την Ουνικάχα που θα γίνει στο ΣΕΦ, ανοίγει τις πύλες προκειμένου να υποδεχθεί παιδιά ακαδημιών μπασκετ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt με στόχο να προάγει το φίλαθλο πνεύμα και την αγάπη για το Μπάσκετ στα παιδιά ανακοινώνει ότι όλοι οι μικροί αθλητές Ακαδημιών συνοδευόμενοι και από τους γονείς τους, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Basketball Champions League «Λαύριο Megabolt vs Unicaja Baloncesto» που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας την Τρίτη 21/12 και ώρα 19.30.

Οι ακαδημίες Μπάσκετ που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι αύριο Τρίτη 21/12 στις 11:00 πμ ονομαστική λίστα με τους συμμετέχοντες στο press@lavriobc.gr
Βασικές προϋποθέσεις:
– Οι ακαδημίες να εισέρχονται οργανωμένα, με διακριτικά της ομάδας τους
– H είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.
Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Περιστέρι – Βόννη 90-62

Ισοπέδωσε τη Βόννη και φεύγει ξανά για Γερμανία το Περιστέρι. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ…