Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: «Σέβομαι την Μπαρτσελόνα γιατί είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα»

Λάσο: «Σέβομαι την Μπαρτσελόνα γιατί είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα»

Λάσο

Στις δηλώσεις πριν το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα ο Πάμπλο Λάσο εγκωμίασε τους Καταλανούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού της Ρεάλ:

«Ο Tόμπκινς, ο Αμπάλντε και ο Αλοσέν δεν θα μπορέσουν να παίξουν, καθώς συνεχίζουν να αναρρώνουν. Η υπόλοιπη ομάδα έκανε καλή προπόνηση και θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει την τελευταία στιγμή. Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες.  Η ομάδα ξέρει πώς να βασίζεται στους διαθέσιμους παίκτες.

Όλα τα παιχνίδια μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σημαντικά, όπως και αυτό, αλλά η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη. Η πρώτη θέση της Euroleague διακυβεύεται και αυτό μιλάει πολλά και για τα δύο ομάδες. Η Μπαρτσελόνα είναι μια συμπαγής ομάδα, σταθερή. Τα κυριότερα σημεία είναι η ικανότητα του Κούριτς να σκοράρει εκτός και το πικ εν ρολ των Λαπροβιττόλα και Γιοκουμπάιτις. Η ποιότητα του Μίροτιτς στο ένας εναντίον ενός, στο χαμηλό ποστ και η ικανότητά του να ανοίγει το γήπεδο.

Ο Σανλί παίζει σε υψηλό επίπεδο τον τελευταίο καιρό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα που έχει όλα τα συστατικά για να παίξουν το μπάσκετ που παίζουν. Τη σέβομαι πολύ γιατί είναι σούπερ ομάδα και το δείχνουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…