Κεντρική Λάρισα Λάρισα: «20άρα», Ριμπάουντ και ρεκόρ ο Γκριν

Λάρισα: «20άρα», Ριμπάουντ και ρεκόρ ο Γκριν

Λάρισα Γκριν

Ο Ντεβόντε Γκριν ήταν ο κορυφαίος για τη Λάρισα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σημείωσε 20 πόντους, ενώ με τα 8 ριμπάουντ που μάζεψε, σημείωσε την καλύτερη επίδοση των 11 εμφανίσεων του στη Basket League. Ο Γκριν πέρσι, είχε πέντε ριμπάουντ και μάλιστα δύο φορές ως παίκτης του Μεσολογγίου.

 

Άλλα ρεκόρ που σημείωσε η Λάρισα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

 

*Ο Θόδωρος Ζάρας ανέβηκε στην 37η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 326 και ξεπέρασε τον Θόδωρο Ζάρα.

 

*Ο Ζώης Καράμπελας ήταν ένας από τους τρεις παίκτες της Λάρισας που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Είχε 13 που είναι ατομικό ρεκόρ περιόδου αφού είχε σημειώσει 11 κόντρα στην ΑΕΚ.

 

*Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν ευστόχησε σε κάποιο από τα έξι σουτ δύο πόντων που επιχείρησε σήμερα και ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League. 0/6 είχε και ο Στέφαν Ποτ στο παιχνίδι του Κολοσσού H Hotels με τον Άρη για την 3η αγωνιστική.

 

*Στη λίστα των παικτών που δεν είχαν εύστοχο δίποντο με τουλάχιστον τέσσερα σουτ μπήκε σήμερα και ο Νώντας Παπαντωνίου έχοντας 0/4. Συνολικά 11 φορές ως τώρα υπήρξε ανάλογη επίδοση.

 

*Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου ευστοχώντας σε ένα σουτ τριών πόντων, σημείωσε τους πρώτους πόντους του στη 12η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…