Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Κουκάκι: Αποχαιρετά με νίκη το 2021 [pic]

Κουκάκι: Αποχαιρετά με νίκη το 2021 [pic]

Κουκάκι

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος το Κουκάκι. Η ομάδα του κόουτς Μπρούσαλη, επικράτησε εκτός έδρας επί του Πολυνίκη με 73-65.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Κουκακίου στο Facebook:

Πολυνικης – Κουκάκι 65-73!!!!

Με μεγάλη νίκη αποχαιρετά το 2021 η ομάδα και σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας πια μιας και οι πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας πια έχουν 2 ήττες μετά και την ήττα του Γαλατσίου από τους Άγιους Αναργύρους.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο σε όλη τη διάρκεια του, είχε πολύ μπασκετικο ξύλο και από τις δύο ομάδες αλλά η ομάδα μας βάζοντας την εμπειρία της μπροστά και κάνοντας ένα πολύ καλό β μέρος πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που την φέρνει στα ψηλα πατώματα της βαθμολογίας με 2 αναβληθέντα ματς να εκκρεμούν !!!
Όλοι οι παίχτες κατέθεσαν ψυχή και τελικά ήρθε αυτή η κομβικής σημασίας νίκη που θα είναι πολύτιμη για τη συνέχεια.
Μοκκας 21(3), Διαμαντόπουλος 17(3) οδήγησαν στο σκορ με κλειδί στο β μέρος τον Μοσχονα(11π)που έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε άμυνα επίθεση!!!
Συγχαρητήριά σε όλη την ομάδα για τη νίκη!
Επόμενο ματς για την ομάδα μας την Παρασκευή 07/01/2022 στο Μετς στις 20.00 (εξ αναβολής) με τον Αθηναίκο και αμέσως μετά Δευτέρα 10/01 στον Κόκκινο Μύλο με την ομάδα των Αχαρνών.
ΚΟΥΚΑΚΙ ( Μπρουσαλης) : Μοκκας 21(3), Διαμαντοπουλος 17(3), Μπελλας 11(1), Κιορρι 2, Μοσχονας 11, Γλυκοπουλος 5(1), Σιδερης 3(1), Καμπερης, Κηρυκος, Δολιανιτης, Τσόλης, Καρακατσανης 3.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…