Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να παίξω με Γιάννη και Θανάση στο Ευρωμπάσκετ»

Κώστας Αντετοκούνμπο: «Να παίξω με Γιάννη και Θανάση στο Ευρωμπάσκετ»

Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προοπτική να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ  από κοινού με τα αδέρφια του Γιάννη και Θανάση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Αντετοκούνμπο:

«Πιστεύω ότι θα είμαστε και οι τρεις παρόντες. Ο κόσμος θα πάρει αυτό που θέλει. Το έχουμε συζητήσει στον καναπέ για πλάκα να παίξουμε και οι τέσσερις μαζί και να κερδίσουμε ένα μετάλλιο με την Εθνική».

«Είναι τελείως διαφορετική η ζωή σε Αμερική και Ευρώπη. Τόσο η καθημερινότητα, όσο και μπασκετικά. Ο ρυθμός, ο τρόπος παιχνιδιού, όμως δεν θα έλεγα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά έτσι ώστε να σε αλλάξει ως παίκτη και ως άνθρωπο».

«Θα είμαι ότι θέλει ο προπονητής να είμαι. Τέσσερα, πέντε και θα μαρκάρω όποιον θέλει ο προπονητής. Δεν έχω βάλει στον εαυτό μου μια θέση. Δεν ξέρω. Οι πιο πολλοί με έλεγαν πεντάρι».

«Πρότυπά μου είναι τα αδέρφια μου. Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Άλεξ. Είναι πιο εύκολο γι’ αυτούς να βλέπουν τα παιχνίδια μου γιατί είναι πρωί αλλά για μένα είναι πιο δύσκολο γιατί κοιμάμαι. Η επικοινωνία ωστόσο είναι καθημερινή. Με συμβουλεύουν αλλά δεν μιλάμε πάντα για μπάσκετ. Έχουμε και άλλα πράγματα να λέμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…