Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Καμπάνα» για τον αστυνομικό στην Πάτρα που έριχνε πρόστιμα χωρίς να φορά μάσκα

«Καμπάνα» για τον αστυνομικό στην Πάτρα που έριχνε πρόστιμα χωρίς να φορά μάσκα

Screenshot 31 1

Την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάτρα με αστυνομικό που επέβαλε πρόστιμα σε πολίτες για μάσκα χωρίς ο ίδιος να τη φοράει.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ του pelop.gr, για αστυνομικό της Τροχαίας στην Πάτρα που «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να επιδίδει κλήση σε οδηγό για παράβαση του ΚΟΚ, χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού, η παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου ήταν άμεση.

Στον αστυνομικό επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και διατάχθηκε η διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου. Επιπλέον αποφασίστηκε η μετακίνησή του σ’ άλλη υπηρεσία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά μήκος της οδού Αγίου Ανδρέου, προκαλώντας την απορία, αλλά και την ενόχληση πολλών περαστικών, που εξέλαβαν την συμπεριφορά του ένστολου, ως προκλητική.

Και αυτό, γιατί εκτός των άλλων, την ίδια στιγμή συνάδελφοί του διενεργούσαν πεζές περιπολίες λίγο πιο μακριά -στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου- προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι Πατρινοί τηρούσαν τα μέτρα προστασίας και φορούσαν τις προβλεπόμενες μάσκες.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου, τη στιγμή που βεβαίωνε παράβαση σε οδηγό για παράνομη στάθμευση, ο Αστυνομικός συνομιλούσε με άλλους δύο πολίτες από διπλανή καφετέρια, οι οποίοι και εκείνοι δεν φορούσαν μάσκα!

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…