Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: Νέος General Manager ο Θανάσης Δούνης [pic]

Ιωνικός: Νέος General Manager ο Θανάσης Δούνης [pic]

Ιωνικός Δούνης

Όπως ανακοίνωσε ο Ιωνικός, ο Θανάσης Δούνης θα είναι ο νέος General Manager  της ομάδας. Όπως τονίζουν οι Νικαιώτες, είναι κατάλληλος για να ηγηθεί της προσπάθειας στη μετάβαση της νέας εποχής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός:

«Η ΚΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει στους κόλπους της τον Θανάση Δούνη, έναν έμπειρο παράγοντα με μακρά πορεία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από τη θέση του General Manager θα βοηθήσει τη διοίκηση της ομάδας στη μετάβασή της στη νέα εποχή.
Με σεβασμό στο άθλημα του μπάσκετ, στη μακρά ιστορία της ομάδας και στους πιστούς φιλάθλους της, με τους οποίους τη δένει μοναδική και αδιάρρηκτη σχέση, η ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ πορεύεται ήδη σε νέα εποχή.

Η νέα διοίκηση, γνωρίζοντας καλά τις υποχρεώσεις της και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει σταθερά στο δρόμο που φωτίζει τ’ αστέρι, με αγάπη στο εθνικό μας άθλημα και γνώμονα την ανάδειξη νέων Ελλήνων αθλητών.

Με συμπαραστάτες τον υγιή φίλαθλο κόσμο μας και τον φιλόξενο Δήμο μας και συνεργάτες τους φορείς του αθλήματος, είμαστε σίγουροι πως θα αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας. Ο Ιωνικός είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…