Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ηλιούπολη: Ανακοίνωσε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών

Ηλιούπολη: Ανακοίνωσε παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών

ilioupoli scaled

Η Ηλιούπολη ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε όλα της τα παιχνίδια να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων αποφάσισε να μην δεχθεί το 10%, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, κι έτσι όλα τα παιχνίδια της μέχρι να ανασταλεί το μέτρο θα είναι χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηλιούπολης στα πλαίσια της ανακοίνωσης των μέτρων από την κυβέρνηση και προκειμένου να προφυλάξει τους αθλητές του και τις οικογένειες τους από την πανδημία, ανακοινώνει ότι παρά την πορεία πρωταθλητισμού που ακολουθεί και την προσπάθεια του για την άνοδο στην Γ Εθνική, οι αμέσως προσεχείς αγώνες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο φυσικά ισχύει για αγώνες και προπονήσεις σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου ανεξαρτήτως ηλικίας.

Κύριο μέλημα μας είναι να μείνουν ανοιχτά τα γήπεδα, να συνεχιστεί η άθληση για μικρούς και μεγάλους και για αυτό θα κάνουμε ότι είναι εφικτό από πλευράς μας για τον περιορισμό της διασποράς.\

Ζητάμε συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας αλλά και των αντιπάλων που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στο γήπεδο αλλά δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και στην άθληση.

Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν και οι προπονήσεις να συνεχιστούν με κάθε τρόπο.

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση και όλοι μαζί θα απολαύσουμε τις προσπάθειες των παικτών και των παιδιών μας.

Η επιτροπή μπάσκετ του Γ. Σ. Ηλιούπολης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…