Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ίκαρος Νέας Σμύρνης: «Χτύπησε» Τζελέπη [pic]

Ίκαρος Νέας Σμύρνης: «Χτύπησε» Τζελέπη [pic]

Ίκαρος Ν.Σ. Τζελέπης

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης, που αγωνίζεται στον 1ο Όμιλο της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, ανακοίνωσε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα. Συγκεκριμένα, οι Νεοσμυρνιώτες, που έχουν ως τυπική έδρα το βοηθητικό του ΣΕΦ, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο σέντερ Γιάννη Τζελέπη. Πρόκειται για μια κίνηση άμεσης ενίσχυσης της ομάδας, καθώς πρόκειται για έναν ποιοτικό ψηλό με γνώση των εθνικών κατηγοριών.

Ο Ίκαρος έχει 7 νίκες και 3 μόλις ήττες, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Έτσι, ο Τζελέπης θα προσπαθήσει να συνεισφέρει στη διατήρηση της ομάδας στις υψηλές θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικάρου:

«Το Δ.Σ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Τζελέπη Γιάννη center 2.08 .Ο αθλητής έχει ξεκινήσει από την ομάδα του ΕΦΟΑ στη συνέχεια βρέθηκε στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού στην Α΄ ΕΣΚΑ ενώ έχει θητεύσει στις Εθνικές Κατηγορίες με τις ομάδες των Κεραυνού Αιγίου (Γ΄Εθνική), Μαρούσι (Α2 Εθνική) , Πικέρμι (Γ΄Εθνική). Τη φετινή χρονιά υπήρξε μέλος της πρωτοπόρου ομάδας του Σπάρτακου Βίκου στη Γ΄εθνική.

Το Δ.Σ εύχεται στο Γιάννη υγεία και επίτευξη των προσωπικών και ομαδικών στόχων».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …