Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκονζάλες: «Ήταν έκπληξη οι τρεις ήττες τις Αρμάνι»

Γκονζάλες: «Ήταν έκπληξη οι τρεις ήττες τις Αρμάνι»

Γκονζάλες

Η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται την Αρμάνι μιλάνο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Γερμανών, Ίσραελ Γκονζάλες σε δηλώσεις του ενόψει του ματς, στάθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Όπως είπε, οι τρεις ήττες της ομάδας του Έτορε Μεσίνα ήταν έκπληξη.

Ακόμα, τόνισε ότι περιμένουν μια νευριασμένη και αποφασισμένη Αρμάνι. Τέλος, τόνισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίσραελ Γκονζάλες:

«Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα την φετινή σεζόν. Αλλά βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Δεν μπορούμε ακόμα να χαλαρώσουμε, επειδή παίζουμε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ένα από τα φαβορί της Euroleague. Ήταν έκπληξη πως έχασαν τα τελευταία τρία παιχνίδια. Επομένως περιμένουμε μία νευριασμένη Αρμάνι, αποφασισμένη να κερδίσει.

Για εμάς τα τελευταία της αποτελέσματα δεν μετρούν. Το ματς αρχίζει από το 0-0 και παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Πρέπει να προσέξουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά. Αν καταφέρουμε να παίξουμε με τον δικό μας ρυθμό σε όλο το γήπεδο, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Αλλά θα είναι δύσκολο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…