Κεντρική NBA Γιούτα Τζαζ: Αναπληρωτής πρόεδρος ο Ντάνι Έιντζ

Γιούτα Τζαζ: Αναπληρωτής πρόεδρος ο Ντάνι Έιντζ

Γιούτα Τζαζ Έιντζ

Όπως ανακοίνωσαν οι Γιούτα Τζαζ, ο Ντάνι Έιντζ θα είναι ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος, αλλά και γενικός διευθυντής της ομάδας. Ο πολύπειρος παράγοντας, ήταν επί 18 χρόνια στέλεχος των Μπόστον Σέλτικς. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το «τριφύλλι» του NBA.

Η θητεία του στους Κέλτες, ήταν επιτυχημένη. Συγκεκριμένα περιελάμβανε 15 φορές συμμετοχή πλέι οφ, 7 τελικούς Ανατολικής Περιφέρειας και 2 τελικούς NBA. Ακόμα, το 2008, οι Σέλτικς, κατέκτησαν το 17ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και μάλιστα έπειτα από 22 αγωνιστικές σεζόν. Ο Έιντζ, όταν φορούσε τη φανέλα της ομάδας της Βοστόνης, κατέκτησε το πρωτάθλημα του NBA, τόσο το 1984, όσο και το 1986.

Μέχρι στιγμής αυτό που προκύπτει από τους Τζαζ, είναι ότι ο 62χρονος παράγοντας θα διατηρήσει στις θέσεις τους τόσο τον Γενικό Διευθυντή, όσο και τον προπονητή Κουίν Σνάιντερ.

Αναλυτικά τα σχόλια του Έιντζ για την ένταξη του στον οργανισμό των Γιούτα Τζαζ:

«Γνωρίζω και σέβομαι τον Ράιαν και την Άσλεϊ Σμιθ εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό που κάνουν εδώ στη Γιούτα είναι εκπληκτικό και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του οράματός τους».

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργάζομαι μαζί τους, θα είμαι πηγή και θα μοιράζομαι την προοπτική που έχω να φέρουμε στους φιλάθλους μας την επιτυχία που τους αξίζει»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…