Κεντρική Basket League Φώτης Ζούμπος: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Φώτης Ζούμπος: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Ζούμπος, Απολλωνας Π.

Ο Απόλλωνας Πατρών υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ για τη Basket League και ο Φώτης Ζούμπος ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του:

«Γεια σας,

Η αποστολή που είχαμε στο Περιστέρι το γνωρίζαμε εξαρχής ότι ήταν πολύ δύσκολη . Ήταν πολύ διαβασμένοι και από την αρχή του αγώνα μας έβαλαν δύσκολα. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχαμε απουσίες και το ότι δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα.

Από την αρχή είχαν το προβάδισμα , με μία σταθερή διαφορά 10 πόντων και όταν πλησιάζαμε έβρισκαν πάντα τρόπο να ξεφύγουν ξανά. Η πρώτη περίοδος ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα και ουσιαστικά και η τελική διαφορά του αγώνα. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίζουμε για να εκπληρώσουμε το στόχο μας.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco στην έδρα μας. Είχαμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα. Το μόνο αρνητικό σε αυτό το διάστημα ήταν ο τραυματισμός του Γιάννη Μολφέτα. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί αρκετά καλά.

Ο ΠΑΟΚ mateco είναι ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογία. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια και έχει ηττηθεί στις λεπτομέρειες. Έχει έμπειρο προπονητή και πλέον με την προσθήκη του Βαγγέλη Μάντζαρη έχουν βελτιωθεί.

Θέλουμε τη νίκη και αυτό θέλουμε να επιτευχθεί με τη βοήθεια του κόσμου μας. Είναι δεδομένο ότι τον χρειαζόμαστε και ότι μας δίνει τεράστια ώθηση. Περιμένουμε να σας δούμε στο γήπεδο»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…