Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Ξεχωρίζει το Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι [pic]

Ευρωλίγκα: Ξεχωρίζει το Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι [pic]

Φενέρ Μαχμούτογλου

Με στη 15η αγωνιστική συνεχίζεται η Ευρωλίγκα. Την Τρίτη 14/12 γίνεται η αρχή μιας ακόμα διπλής εβδομάδας, όπου οι ομάδες θα δώσουν δυο ματς η κάθε μια.

Στο μενού της πρώτης μέρας, υπάρχει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι, αλλά και άλλες τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες. Από αυτές ξεχωρίζει εκείνη ανάμεσα στη Φενέρ και τη Μακάμπι. Οι δυο ομάδες θέλουν νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.

Συγκεκριμένα, η τουρκική ομάδα, έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Γιαν Βέσελι, νίκησε τη Ζενίτ στη Ρωσία και θέλει να πιστοποιήσει την ανοδική της πορεία. Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας 7 νίκες και 7 ήττες, καθώς έχασε στο Τελ Αβίβ από την Ούνικς στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Έτσι έχει ταξιδέψει στην Τουρκία για τη νίκη που θα την κρατήσει στις 8 πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Σε άλλα ματς, η Εφές υποδέχεται τη Μπασκόνια, με την τουρκική ομάδα να θέλει οπωσδήποτε νίκη. Ακόμα, η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στη Σερβία για το διπλό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Οι Καταλανοί θέλουν νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση της Euroleague. Από την άλλη οι Σέρβοι θέλουν νίκη για να πιστοποιήσουν την ανοδική τους πορεία και να φτάσουν κοντά στις θέσεις των play off.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει να πάρει μια όσο το δυνατόν εύκολη νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, προκειμένου να παραμείνει ψηλά βαθμολογικά.

Αναλυτικά οι μάχες της πρώτης μέρας της 15ης αγωνιστικής της Euroleague:

Εφές-Μπασκόνια 19:30

Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι 19:45

Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα 20:00

Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός 21:30

Ρεάλ Μαρδίτης-Άλμπα Βερολίνου 21:45.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία σε 14 αγώνες

euroleague STANDINGS 14.1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …