Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Έβανς: «Ήταν σοκ για εμάς τα κρούσματα, στόχος είναι πάντα η νίκη»

Έβανς: «Ήταν σοκ για εμάς τα κρούσματα, στόχος είναι πάντα η νίκη»

Έβανς

Στις δηλώσεις του ο Τζέρεμι Έβανς μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τα κρούσματα κορωνοϊού που έχει ο Παναθηναϊκός.

Δείτε Αναλυτικά τις  δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ:

Για τα κρούσματα κορωνοϊού: «Όλοι προσέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε, φοράμε τις μάσκες μας και παίρνουμε κάθε προφύλαξη. Αλλά φυσικά πρέπει να προπονηθούμε και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Είναι ένα μικρό σοκ, αφού τόσο  καιρό τα τεστ είναι αρνητικά και ξαφνικά ακούς για ένα θετικό. Όλο αυτό το διάστημα κάνουμε το ίδιο πράγμα, μένουμε μέσα και βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους. Όμως ο covid είναι εκεί έξω και πρέπει να μένουμε ασφαλείς».

Για το πώς επηρεάζει την ψυχολογία των δύο ομάδων το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Είναι φυσικό ότι από τη στιγμή που κερδίσαμε θέλουν να απαντήσουν και εμείς να προστατεύσουμε την έδρα μας με κάθε κόστος. Θα έρθουν για να κερδίσουν και εμείς πρέπει να δώσουμε μάχη. Δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι στις εξέδρες για να μας υποστηρίξουν».

Για το αν ο Παναθηναϊκός προοδεύει, ειδικά μετά την καλή εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα: «Είναι μια μεγάλη διαδρομή. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίζουμε ο ένας για τον άλλο, να χτίζουμε τη χημεία μας. Αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος».

Για κύρια όπλα του Ολυμπιακού: «Οι σουτέρ τους πρώτα από όλα και τα επιθετικά ριμπάουντ, όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουν τον ψηλό στη μέση (σ.σ τον Φαλ), οπότε θα είναι πρόκληση. Όλα ξεκινούν από τα ριμπάουντ και την άμυνα».

Για το πώς είναι η αίσθηση να αντιμετωπίζει κανείς έναν τόσο ψηλό σέντερ: «Για μένα είναι πρόκληση να παίζω αντίπαλος με ένα παίκτη του δικού του μεγέθους. Όμως κάθε μέρα στην προπόνηση μαρκάρω τον Παπαγιάννη, οπότε είμαι συνηθισμένος. Ένα κάρφωμα απέναντι του θα ήταν ό,τι έπρεπε»!

Για το sold out που έκαναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μας επηρεάζει και μας βοηθά η ενέργεια των φιλάθλων. Είναι ένα παιχνίδι, όμως το να τους ακούς και να ξέρεις πως είναι εκεί έχει τεράστια διαφορά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…