Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου 81-78: Σημαντική νίκη για τους Σέρβους

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου 81-78: Σημαντική νίκη για τους Σέρβους

nikola ivanovic crvena zvezda mts belgrade eb21 scaled

Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 81-78. Οι Σέρβοι δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά μ΄ ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα δίχως καμία να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ (8-9). Η Μπάγερν Μονάχου μ ΄ένα μικρό σερί κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ και να χτίσει μία μίνι διαφορά των πέντε πόντων (14-19). Ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε αντίδραση και έριξε τη διαφορά στην ελάχιστη τιμή της (20-21).

Οι Γερμανοί, όμως, και πάλι στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου έτρεξαν ένα σερί και ξεμάκρυναν ξανά (22-29). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Ντόμπριτς απάντησαν με δικό τους σερί και έφεραν τούμπα την αναμέτρηση (33-31). Το ντέρμπι συνεχίστηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, με τους Σέρβους να προηγούνται με έναν πόντο (46-45).

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι. Το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να δίνουν σπουδαία μάχη (65-67). Στην τελευταία περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας ήταν εκπληκτικός και με ένα εντυπωσιακό 13-3 κατάφερε να προηγηθεί με 78-70. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και οι Σέρβοι πήραν τη νίκη με 81-78.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 46-45, 65-67, 81-78

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…