Κεντρική Γυναίκες ΕΟΚ: Θορυβημένη κάλεσε σύσκεψη για τα παράπονα του ΠΑΟΚ

ΕΟΚ: Θορυβημένη κάλεσε σύσκεψη για τα παράπονα του ΠΑΟΚ

ΕΟΚ Λιόλιος

Η ΕΟΚ θορυβήθηκε από τα παράπονα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσολονικείς, λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα που έγινε στα πλαίσια  της Α1 Γυναικών, εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση.

Εκεί έβαλαν κατά πάντων, καλώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κύριο Λιόλιο να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Ο νεοεκλεγείς άρχων της ελληνικής καλαθοσφαίρισης είχε υποσχεθεί ότι κανένας δε θα κλάψει για διαιτητικά λάθη.

Ωστόσο η πλευρά του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, τονίζει ότι καμία αθλήτρια και παράγοντας του τμήματος δε μπόρεσε να κλείσει μάτι μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΟΚ, βλέποντας αυτή την ανακοίνωση, κάλεσε σύσκεψη με zoom. Εκεί θα συμμετάσχουν ο υπεύθυνος του μπάσκετ γυναικών, Χρήστος Βασιλειάδης. Σίγουρα οι διοικούντες την Ομοσπονδία έχουν ενοχληθεί από τα παράπονα του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Έτσι θέλουν να εξακριβώσουν τι έγινε, βλέποντας σε βίντεο με τις διαμαρτυρίες των «ασπρόμαυρων»  κάθε φάση ξεχωριστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ προς την ΕΟΚ:

«Έχοντας μεσολαβήσει αρκετές ώρες από την λήξη του αγώνα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, και ένα βράδυ στο οποίο κανείς από το τμήμα δεν κοιμήθηκε λόγω του τρόπου με τον οποίο χάθηκε ο αγώνας, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση, με μοναδικό σκοπό μήπως και αφυπνιστούν κάποιες συνειδήσεις.

Στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον ερασιτεχνικό, όπου οι απολαβές είναι λιγότερες, μεγάλο ρόλο και κίνητρο για την απόδοση των αθλητών-αθλητριών παίζει η διαμόρφωση των αγώνων να γίνεται με αποκλειστικά αγωνιστικά κριτήρια, και όχι εξωγενών παραγόντων, οι οποίοι προστίθενται κατά περίπτωση στον αριθμό των αθλητών-αθλητριών της μίας ή της άλλης ομάδας.

Στον χθεσινό αγώνα η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να αγωνίζεται με πέντε αθλήτριες έναντι οκτώ των αντιπάλων.

Είμαστε περήφανοι γιατί οι αθλήτριες μας με την απόδοση τους κατάφεραν να αναδείξουν την διαιτητική ανεπάρκεια των ανθρώπων που κλήθηκαν να μοιράσουν το «καρπούζι» στην μέση, αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα.

Όταν αναλάβατε τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ κύριε Λιόλιο, στις δηλώσεις σας αναφέρατε ότι δεν θέλετε να δείτε ξανά κανένα παιδί να κλαίει λόγω διαιτητικών αποφάσεων. Σας πληροφορούμε ότι πολλά κορίτσια του ΠΑΟΚ έκλαψαν εχθές το βραδύ για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Κύριε πρόεδρε, με γνώμονα ότι κάθε ομάδα πρέπει να παίρνει στο γήπεδο αυτό που της αξίζει από την αγωνιστική της απόδοση και μόνο, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να βάλετε το μαχαίρι βαθιά στο «κόκκαλο», για χάρη του αθλήματος, το οποίο υπηρετούμε.

Υ.Γ. Κύριε Πρόεδρε της ΕΟΚ, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε τις προεκλογικές σας εξαγγελίες.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ελευθερία Μοσχάτου: Ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Τσαραπατσάνη [pic]

Τον αντικαταστάτη του Σωτήρη Τσαραπατσάνη ανακοίνωσε η Ελευθερία Μοσχάτου, με τον Μάριο Δε…