Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Συνεργάζεται με την Ticketmaster

ΕΟΚ: Συνεργάζεται με την Ticketmaster

ΕΟΚ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ αρχίζει τη συνεργασία της με την εταιρεία εισιτηρίων Tickermaster. Δηλώσεις για το θέμα, έκανε τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, όσο και στέλεχος της εταιρείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

«Η Ticketmaster και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με χαρά ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία ώστε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες βελτιώνοντας την εμπειρία των φίλων του μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κύριος Βαγγέλης Λιόλιος σχολίασε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την Ticketmaster. Το ζήτημα του ticketing είναι βασικό κομμάτι λειτουργίας για έναν αθλητικό οργανισμό, καθώς αποτελεί εργαλείο για τη διοίκηση αλλά ταυτόχρονα και εξυπηρέτηση για τον φίλαθλο. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η συνεργασία με την Ticketmaster είναι για εμάς σημείο κλειδί, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους φιλάθλους και τα μέλη μας».

Συνεχίζει η ΕΟΚ:

«Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ελευθερία στους φίλους του μπάσκετ να κλείσουν τη θέση που επιθυμούν στην εξέδρα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους και να ζήσουν από κοντά μεγάλα αθλητικά γεγονότα! Συγκεκριμένα, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με ένα απλό σκανάρισμα του εισιτηρίου από το κινητό τους ή και το smartwatch τους. Έτσι, με τις νέες τεχνολογίες της Ticketmaster, οι fans θα μπορούν να ζήσουν το live με ασφάλεια».

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas δήλωσε:

«Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και στον τρόπο με τον οποίο βοηθά στη διαμόρφωση της σχέσης μεταξύ του αθλητισμού και των φιλάθλων του και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

«Οι ψηφιακές μας λύσεις, που δημιουργήθηκαν και προσαρμόστηκαν με γνώμονα τον αθλητισμό, όχι μόνο ενισχύουν τη σχέση των φιλάθλων με το αγαπημένο τους άθλημα, αλλά και βελτιώνουν την εμπειρία τους και την απόδοση της ΕΟΚ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…