Κεντρική Β' Εθνική Ένωση Ιλίου: Έντονη διαμαρτυρία για τη διαιτησία με τον Πανελευσινιακό

Ένωση Ιλίου: Έντονη διαμαρτυρία για τη διαιτησία με τον Πανελευσινιακό

bellas

Η Ένωση Ιλίου ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό στην παράταση στην εμβόλιμη αγωνιστική για τη Β’ Εθνική. Όμως, έχει αρκετά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, για τους οποίους και εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου συγχαίρει την διοίκηση και την ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού για την καθόλα άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας, στην μεταξύ μας αναμέτρηση της Τετάρτης 22/12 και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο.

Θα θέλαμε όμως να σταθούμε και να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας ως προς την διαιτησία της αναμέτρησης, των κυρίων Αναστασίου, Ορφανού και της κυρίας Λαζόγκα οι οποίοι στην τελευταία περίοδο του αγώνα, δεν στάθηκαν στο ύψος της αναμέτρησης και επηρέασαν με τις αποφάσεις τους την έκβαση του παιχνιδιού κατά της ομάδας μας. Ελπίζουμε στις επόμενες αναμετρήσεις να μας επιτρέψουν οι αγώνες να κρίνονται καθαρά από τους αθλητές και τα δικά τους λάθη.

Επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες κινήσεις μας ως προς την διαμαρτυρία μας αυτή με αποδείξεις υλικού τόσο προς την Ομοσπονδία, όσο και την ΚΕΔ.
Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές και πάνω από όλα υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…