Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισαν ήδη περισσότεροι από 130.000, τι ώρα θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ψήφισαν ήδη περισσότεροι από 130.000, τι ώρα θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα

ekloges 011

Μαζική η συμμετοχή και στον β’ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ για τον νέο πρόεδρο του κόμματος. Ψήφισαν ήδη περισσότεροι από 130.000 φίλοι του κόμματος. Τι ώρα θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα.

Κανονικά και δίχως προβλήματα εξελίσσεται ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής, που αποφασίζει σήμερα για τον νέο του πρόεδρο μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου.

Τόσο ο ευρωβουλευτής όσο και ο πρώην πρωθυπουργός έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα από νωρίς το πρωί, ενώ μέχρι τις 2 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων περισσότεροι από 130.000 άνθρωποι στα περισσότερα από 800 εκλογικά τμήματα εντός και εκτός Ελλάδας. Οι ψηφίσαντες, στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, είχαν ξεπεράσει τις 270.000.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, έχουν μόνο όσοι πήραν μέρος και την πρώτη Κυριακή και μέχρι τις 19:00 το απόγευμα οπότε και κλείνουν οι κάλπες.

Οι διαδικασίες είναι πιο γρήγορες, καθώς οι υποψήφιοι είναι δύο, δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί αίτηση μέλους ή φίλου, ούτε να πληρώσουν εκ νέου τα 3 ευρώ.

Οι κάλπες πρόκειται να κλείσουν στις 7 το βράδυ και τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν περίπου 1,5 ώρα μετά το τελος της ψηφοφορίας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…