Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εφές: Ανακοίνωση για τη διαιτησία με Μπαρτσελόνα

Εφές: Ανακοίνωση για τη διαιτησία με Μπαρτσελόνα

shane larkin anadolu efes istanbul eb21 scaled

Η Αναντολού Εφές ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα, με τους Τούρκους να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Η τουρκική ομάδα, μάλιστα, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζει ότι λάθος σφυρίγματα έκριναν το αποτέλεσμα στο τέλος.

Αναλυτικά:

«Ως Αναντολού Εφές, στοχεύουμε στη νίκη παλεύοντας μέχρι τέλους στο πλαίσιο fair play σε όλους τους αγώνες που παίζουμε. Προσπαθούμε να καταβάλουμε την ίδια προσπάθεια στο γήπεδο στην Euroleague και στο τουρκικό πρωτάθλημα, όπου παίρνουμε μέρος με περηφάνια.

Είναι η μεγαλύτερη επιθυμία μας να παίξουμε έναν αγώνα στον οποίο κερδίζει όποιος παίξει καλύτερα. Δυστυχώς, όπως και στο παιχνίδι που παίξαμε τις προάλλες, είμαστε επίσης πολύ αναστατωμένοι όταν πολύ εμφανή λάθη εμποδίζουν τον αγώνα να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς, η διαιτησία στον αγώνα των φιναλίστ της σεζόν 2020-2021 στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, όπου κάθε νίκη είναι πολύτιμη, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί όπως αναμενόταν. Λάθος σφυρίγματα στο τέλος του αγώνα απέτρεψαν τον αγώνα που κόβει την ανάσα και των δύο ομάδων.

Είναι η μεγαλύτερη ευχή μας να υπάρξουν λιγότερα λάθη διαιτησίας στους αγώνες όπου κάθε ομάδα αγωνίζεται στο πλαίσιο του fair play μέχρι το τέλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…