Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Δηλώσεις Λιόλιου και Ζαγκλή για το 3X3 U17

Δηλώσεις Λιόλιου και Ζαγκλή για το 3X3 U17

δηλώσεις

Όπως είναι γνωστό εδώ και κάποιες ώρες, Η ΕΟΚ μέσω του Βαγγέλη Λιόλιου και η FIBA μέσω του Ανδρέα Ζαγκλή, συμμετείχαν σε συνάντηση κορυφής. Μετά από αυτήν έγιναν και οι ανάλογες δηλώσεις.

Οι δυο άνδρες μεταξύ άλλων έκαναν δηλώσεις για το αναπτυξιακό πρόγραμμα 3X3 U17.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των στελεχών ΕΟΚ και FIBA:

Είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για την ανάπτυξη του 3×3 το γεγονός ότι ένα σημαντικό 3×3 τουρνουά, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια. Είμαι πανευτυχής που βλέπω την Ελλάδα να επενδύει στο 3×3 και πάλι και ιδιαίτερα σε μία διοργάνωση που φέρνει κοντά τη μελλοντική γενιά Ολυμπιονικών και σταρ», τόνισε ο Ζαγκλής.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Λιόλιος, πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, είπε: «Η ταχύτατη διάδοση του 3×3 παγκοσμίως ενέπνευσε την Ελληνική Ομοσπονδία να προωθήσει και να δυναμώσει το άθλημα σε εθνικό επίπεδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ξεκάθαρα ενσωματώσει την ανάπτυξη του 3×3 στην ατζέντα μας, με την ένδειξη της υψηλής προτεραιότητας για τα επόμενα χρόνια. Η επιτυχημένη διοργάνωση τέτοιων event στο παρελθόν, αποτελούν εγγύηση για ακόμα ένα θαυμάσιο τουρνουά της FIBA στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση του FIBA 3×3 Europe Cup στην Ελλάδα, είναι μία μεγάλη πρόκληση και ευθύνη, αλλά επίσης ευχαρίστηση και τιμή για την Ελληνική ομοσπονδία. Ανυπομονούμε…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…