Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέδας: «Το μυαλό μας είναι πάντα στον Γέλοβατς»

Δέδας: «Το μυαλό μας είναι πάντα στον Γέλοβατς»

Δέδας δηλώσεις

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο ξεκίνημα ενός δύσκολου μήνα και ο Στέφανος Δέδας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, έδωσε το σύνθημα.

«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο «Τελικοί» στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα.

Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς.

Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να «υπερβάλλουν εαυτόν». Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για τον Γέλοβατς: «Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέβαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…