Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Χρυσικόπουλος: «Νέο ξεκίνημα με τον Μίλαν Τόμιτς»

Χρυσικόπουλος: «Νέο ξεκίνημα με τον Μίλαν Τόμιτς»

Περιστέρι, Χρυσικόπουλος

Το Περιστέρι υποδέχεται αύριο τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα της Basket League και ο Λίνος Χρυσικόπουλος σχολιάζει τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Άρη, την έλευση του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο αλλά και το αυριανό ματς.

Αναλυτικά:

«Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήσαμε μια πολύ άσχημη εμφάνιση. Δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και χάσαμε.

Αυτό το γεγονός οδήγησε και στην αλλαγή του προπονητή, με τον κόουτς Μίλαν Τόμιτς να έρχεται στην ομάδα. Ουσιαστικά, θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Αυτός είναι και ο βασικός μας στόχος. Να φέρουμε νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ιωνικό στο γήπεδο μας.

Ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί τελευταία και με τον Ρεϊβόντε Ράις, δεν θα έχει άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να πιέσουμε στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ, προκειμένου να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…