Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Χρήστος Χριστοδούλου: «Θα παραπεμφθούν οι διαιτητές»

Χρήστος Χριστοδούλου: «Θα παραπεμφθούν οι διαιτητές»

Χρήστος Χριστοδούλου

Κρίσιμη συνεδρίαση διενεργήθηκε στην ΕΟΚ μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της Ομοσπονδίας. Εκεί, μεταξύ άλλων συμμετείχαν τόσο ο σύμβουλος επί θεμάτων διαιτησίας, Χρήστος Χριστοδούλου, όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Νίκος Πιτσίλκας. Τέλος, ήταν και ο Νίκος Νικολόπουλος, που είναι ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας.

Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η συνεδρίαση τελούσε υπό τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο και διεξήχθη μέσω Zoom.Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, εξέφρασαν τα έντονα παράπονα  τους με τον πρόεδρο αρχικά να τους ακούει προσεκτικά. Ωστόσο, ο κ. Λιόλιος σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε εκνευρισμένος, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και πολύ ώρα πριν λήξει η συνεδρίαση!

Από την άλλη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δε «μάσησαν»… Κατέβασαν τους τόνους και ανάγκασαν με τη στάση τους, τους Πιτσίλκα, Νικολόπουλο και Χριστοδούλου να συζητήσουν για όλα. Έτσι προβλήθηκε βίντεο με όλες τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι «ασπρόμαυροι». Μάλιστα και οι δυο πλευρές εξέτασαν προσεκτικά κάθε φάση και κατέληξαν σε από κοινού συμπεράσματα.

Χριστοδούλου: Κανένας δόλος, θα παραπεμφθούν οι διαιτητές

Ο Χρίστος Χριστοδούλου από μεριάς του, παραδέχθηκε όλα τα λάθη των διαιτητών του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η πλευρά της ΕΟΚ, αλλά και εκείνη των Θεσσαλονικέων, συμφώνησαν ότι τα λάθη δεν εμπεριείχαν δόλο. Συγκεκριμένα, οι δυο τελευταίες φάσεις του αγώνα κατοχυρώθηκαν κατά των γηπεδούχων λανθασμένα, όπως όλοι συμφώνησαν.

Μετά και από τη διεξοδική εξέταση των δεδομένων, ο σύμβουλος της ΕΟΚ επί θεμάτων της διαιτησίας, διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά», ότι οι Ξενικάκης, Ντούρας και Παπαγερίδης, θα παραπεμφθούν στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, δε μπορεί να αντιστρέψει το αποτέλεσμα. Ωστόσο από κοινού με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, κατέληξαν σε μια λύση, καθώς υπάρχει κοινή πεποίθηση ότι τα λάθη δεν ήταν εσκεμμένα.

Η παραπομπή των διαιτητών ακόμα και όταν εφαρμοστεί, δε σβήνει τη μέχρι τώρα μέτρια πορεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μετά και το σοκ από τον αποκλεισμό από του ομίλους του Eurocup γυναικών, στην Α1 Γυναικών, έχει 3 νίκες και 3 ήττες σε 6 αγώνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…