-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χανιά: Στη φυλακή οι δύο ιερείς για τον βιασμό του 19χρονου

Χανιά: Στη φυλακή οι δύο ιερείς για τον βιασμό του 19χρονου

CCB7AB6D AE7F 4B07 9457 A7C5E2F1EC35

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο από τους τέσσερις ιερείς που κατηγορούνται μαζί με έξι ακόμα άνδρες για την άγρια κακοποίηση και τον βιασμό 19χρονου στα Χανιά.

Ένας τρίτος κατηγορούμενος που οδηγήθηκε στον ανακριτή σήμερα, Παρασκευή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η συγκλονιστική κατάθεση του 19χρονου που είχε δημοσιεύσει η ιστοσελίδα flashnews.gr ανέφερε πως από μικρή ηλικία, ο 19χρονος είχε πέσει θύμα κακοποίησης έξι ανδρών και τεσσάρων ιερέων. Μάλιστα στην κατάθεση του ο 19χρονος περιέγραψε λεπτομερώς τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε και ανέφερε ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά έξι άνδρες, αναφέροντας ένα προς ένα και τα ονοματεπώνυμά τους και τέσσερις ιερείς, των οποίων επίσης παρέθεσε τα στοιχεία. Ακόμη στην κατάθεση του ο 19χρονος μιλά για μια γυναίκα με το μικρό της όνομα και για τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, χωρίς άλλα στοιχεία.

Με βάση τα dikaiologitika.gr ο 19χρονος στην κατάθεση του είχε αναφέρει πού τον πήγαιναν οι ιερείς, προκειμένου να κάνουν τις ανόσιες πράξεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουλίου 2021 ο πατέρας και ακόμα ένα πρόσωπο, πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας, όπου μετά από μια μαραθώνια απολογία έξι ωρών, οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις κατηγορίες της κακοποίησης, της συνέργειας σε βιασμό και της πράξης του βιασμού.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ