Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Τον Γενάρη κρίνονται όλα, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά όχι η υπόθεση

Άρης: Τον Γενάρη κρίνονται όλα, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά όχι η υπόθεση

dioikisi aris jpg

Η ΚΑΕ Άρης προσέφυγε στον Διοικητικό Εφετείο για να “φρενάρει” την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Τελικώς, τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν και θα εκδικαστεί (ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών) η υπόθεση των “κιτρίνων”, στις 21/12. Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως η υπόθεση για την οποία προσέφυγε η ΚΑΕ, δεν απορρίφθηκε.

Θα εκδικαστεί από τους Εφέτες τον Γενάρη και αν η απόφαση είναι θετική υπέρ του Άρη, η όποια απόφαση έχει “βγει” από τον Αθλητικό Δικαστή θα αρθεί. Με λίγα λόγια, τα σπουδαία είναι τον Γενάρη. Τότε θα ξεκαθαρίσουν όλα, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Αθλητικό Δικαστή.

Σύμφωνα με την θέση της ΚΑΕ “το Διoικητικό Εφετείο έκρινε ότι δε συντρέχει λόγος προσωρινής αναστολής της απόφασης της ΕΕΑ για μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Άρη, από τη στιγμή που η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει (από το ίδιο Εφετείο) τον Ιανουάριο και η απόφαση θα βγει μέσα στην τρέχουσα σεζόν. Συνεπώς, δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και όλα θα κριθούν στην εκδίκαση, η οποία όπως αναφέρθηκε θα γίνει τον Ιανουάριο στο Διοικητικό Εφετείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…