Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Μια ζεστή αγκαλιά για τους πρωταθλητές της ζωής [pics]

Άρης: Μια ζεστή αγκαλιά για τους πρωταθλητές της ζωής [pics]

Άρης

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία γιορτάζεται σήμερα, και ο Άρης την τίμησε με μια εκδήλωση. Στο «Nick Galis Hall» το τμήμα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο (ΑΣΑΘ) διοργάνωσε μία πολύ «ζεστή» και ανθρώπινη εκδήλωση, με πρωταγωνιστές τους μαχητές της ζωής, τους ανθρώπους που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω παρά τα πολύ δύσκολα και σημαντικά εμπόδια που συνάντησαν.

Την τιμητική της φυσικά είχε η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Άρη, η οποία έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Α1 της ΟΣΕΚΑ.

Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, την τίμησαν η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Άρη, η οποία έδωσε σύσσωμη το «παρών», προεξάρχοντος του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το τζάμπολ στον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Πανσερραϊκό.

Και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση. Και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους, όχι μόνο δε λύγισαν από τις δυσκολίες, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά τη «δίψα» τους για τη ζωή, τη δράση, τη δημιουργία».

basket amaxidio ekdilosi6

basket amaxidio ekdilosi8

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…