Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αναπτυξιακό πρόγραμμα: Στην Καβάλα η συνέχεια των παρουσιάσεων

Αναπτυξιακό πρόγραμμα: Στην Καβάλα η συνέχεια των παρουσιάσεων

ΕΟΚ

Καβάλα θα είναι ο δεύτερος σταθμός του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα κάνει λεπτομερή παρουσίαση στις 8/12 στην Καβάλα.

Αναλυτικά:

«Η Καβάλα είναι η δεύτερη πόλη που θα φιλοξενήσει εκδήλωση παρουσίασης του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, το οποίο έχει αρχίσει να λειτουργεί σε όλη τη χώρα μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του.

Την Τετάρτη 8/12 και ώρα 17.00 στην δημοτική βιβλιοθήκη της Καβάλας, ο υπεύθυνος του προγράμματος για τη Βόρεια Ελλάδα, Νίκος Σταυρόπουλος θα κάνει την λεπτομερή του παρουσίαση, μετά από αυτήν που είχε προηγηθεί στην Κοζάνη και ήταν η εναρκτήρια σχετική εκδήλωση. Μαζί του θα είναι και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης.

Η στόχευση από πλευράς ΕΟΚ είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η αναλυτική ενημέρωση όλων των σωματείων στη χώρα για τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, το οποίο είναι κομβικής σημασίας για την επανεκκίνηση του μπάσκετ και τη σωστή ανάπτυξή του.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6947730365 με τον Σπύρο Κάτσικα, αφού και σε αυτή την εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

U18 Rising Stars: Αήττητη και στην κορυφή η ΔΕΚΑ

Η Β’ Φάση του τουρνουά U18 Rising Stars ολοκληρώθηκε και μετά από πέντε αγωνιστικές η ΔΕΚΑ…