Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Αναπτυξιακό ΕΟΚ: «Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρώτη φάση»

Αναπτυξιακό ΕΟΚ: «Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρώτη φάση»

ΕΟΚ αναπτυξιακό

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. Μάλιστα η πρώτη φάση του προγράμματος βαίνει προς την ολοκλήρωσή του

Στο αναπτυξιακό πρόγραμμα συμμετέχει από θέση ευθύνης συμμετέχει μεταξύ άλλων και  ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα:

«Η δια ζώσης επαφή με όλα τα σωματεία της Ελλάδας, προκειμένου μέσα από αυτές τις επισκέψεις να καταγραφούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν τις ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τους προγράμματα, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς σε καθημερινή βάση, από το επιτελείο των αρμόδιων προπονητών.

Το Νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Ομοσπονδίας που άρχισε να υλοποιείται από την 1η Δεκεμβρίου 2021, περιλαμβάνει ένα επιτελείο 16 ομοσπονδιακών και περιφερειακών προπονητών της ΕΟΚ με επικεφαλής τους Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε περιφέρειες και γεωγραφικούς τομείς.

Μέχρι τωρα έχουν γίνει επισκέψεις σε σχεδόν 300 σωματεία και παρακολούθηση μεγάλου αριθμού αγώνων σε όλη τη χώρα και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση καταγραφής μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022.

Ήδη σήμερα (17/12), κοινοποιούνται στις κατά τόπους ενώσεις τα ονόματα των αθλητών που ξεχώρισαν στη διάρκεια της πρώτης φάσης αξιολόγησης.

Οι κλήσεις αυτές αφορούν αποκλειστικά αθλητές γεννημένους το 2006 και 2007 και είναι αποτέλεσμα της παρακολούθησης προπονήσεων ή αγώνων των σωματείων τους.

Οι επισκέψεις των ομοσπονδιακών προπονητών στα σωματεία θα συνεχιστούν με δυναμικό ρυθμό, με στόχο στις 19 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένες οι επόμενες κλήσεις των ενώσεων, να έχουν αξιολογηθεί όλοι οι αθλητές αυτών των ηλικιών.

Η εξέλιξη του Αναπτυξιακού προγράμματος, θα επιφέρει την περαιτέρω αξιολόγηση αθλητών και επανεκτίμηση των δεδομένων που αναπόφευκτα θα αλλάζουν συχνά σε μια τόσο «ζωντανή» διαδικασία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…