Κεντρική Β' Εθνική Αναγέννηση Καρδίτσας: «Πυρ και μανία» κατά της διαιτησίας

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Πυρ και μανία» κατά της διαιτησίας

Πυρ και μανία

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηητήθηκε εντός έδρας  από το IBC με 79-78. Ενώ, παράλληλα έχει και με τραυματισμό τον Σταμάτη Κρεμμύδα.

Ωστόσο, τα παράπονα των Θεσσαλών για τη διαιτησία ήταν έντονα, με την ανακοίνωση του συλλόγου να μιλάει για την χειρότερη που βίωσε από το 2016 ως και σήμερα.

Αναλυτικά :

«Ήττα ενάντια σε όλους και σε όλα / 78-79
Σήμερα θέλουμε να φτιάξουμε μέσα από δύο λέξεις (Αρνητικό και Θετικό) το τι ζήσαμε και τι έγινε στο παιχνίδι με το Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
– Αρνητικό:
α_ Απίστευτα κακή διαιτησία. Είναι με σιγουριά η χειρότερη διαιτησία που είχαμε από το 2016 έως σήμερα.
β_ Ο τραυματισμός του #Σταμάτη_Κρεμμύδα στον ώμο.
γ_ Η πίκρα που δεν ευχαριστήσαμε τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ φιλάθλους μας σε ένα παιχνίδι που η κερκίδα και η ομάδα ήταν ΕΝΑ.
+ Θετικό:
α_ Οι φίλαθλοι μας και η κερκίδα που όμοια τους δεν θα βρεις σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο της #ΒΕΘΝΙΚΗΣ. Αυτοί μας έδωσαν Δύναμη και Ενέργεια να βάλουμε και την τελευταία γραμμή των ψυχικών αποθεμάτων μας και να παίξουμε έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για τη #Νίκη.
β_ Η στόφα αυτής της ομάδας, η διάθεση για τη νίκη και η προσπάθεια που κάναμε ενάντια σε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κακή τριάδα να πάρουμε τη νίκη έως την τελευταία κατοχή.
Φάσεις:
_ 10 σφυρίγματα “καλάθι φάουλ” εναντίων μας. Κανένα υπέρ μας παίζοντας όπως όλοι γνωρίζουν με επαφή της μπάλας σε έναν από τους καλύτερους ψηλούς της κατηγορίας. Τον #Κωστα_Καλλιάρα.
_ 4 Τεχνικές ποινές εκ των οποίων. Η ΠΡΏΤΗ στον κόουτς #Βασίλη_Κρομμύδα ενώ έδινε οδηγίες στους παίκτες χωρίς καμία προειδοποίηση για τα όρια που μπορεί να κινηθεί. Και αν αυτή ήταν αστεία. Οι υπόλοιπες τρεις ήταν γελοίες. Όπως η απορία του #Σταυρου_Αργύρη… τι έκανα;
_ Η φάση που τραυματίστηκε ο Σταμάτης Κρεμμύδας.
Δεν σταμάτησαν τον αγώνα όπως όφειλαν, ενώ είχε παγώσει το Γήπεδο από τις φωνές του παίκτη που δεν μπορούσε να κουνηθεί στο έδαφος. Δεν έδωσαν φάουλ στην αρχή της φάσης… και ενώ όλοι ζήτησαν διακοπή, δεχτήκαμε καλάθι και φάουλ παίζοντας με τέσσερις παίκτες στην άμυνα και τεχνική ποινή για διαμαρτυρία. Το +1 έγινε – 2 στο 1.15 πριν το τέλος.
_ Ακόμη και στα 6 δεύτερα πριν το τέλος (όπου βρισκόμασταν με 1 πόντο πίσω) ο #Κωνσταντίνος_Γεωργαντζάς δέχτηκε σκληρό φάουλ που ήταν ο ορισμός του αντιαθλητικού με την τριάδα να κάνει σύσκεψη πάνω από 30 δεύτερα για να αποφασίσει αν ήταν η όχι.
Στο γενικό σχόλιο θα πούμε τα εξής. Δεν θα βρούμε ΚΑΝΕΝΑ δίκιο όσες φάσεις και να γράψουμε ή και να αναλύσουμε από το video που διαθέτουμε. Έκοψαν το καρπούζι όπως ήθελαν, έδωσαν όλες τις 50/50 φάσεις κατά μας, κράτησαν τα Ιωάννινα μέσα σε όλο το παιχνίδι με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλά και αδικαιολόγητα φάουλ (παίζοντας η ομάδα μας και ζώνη!!!) πήγαν το παιχνίδι εκεί που ήθελαν και είναι τυχεροί γιατί τους βγήκε. Είναι τυχεροί γιατί η μπάλα μπήκε και βγήκε σε δύο μεγάλα τρίποντα των: #Τσέλιου και #Ψυχογυιού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…