Κεντρική Β' Εθνική Αιγάλεω: Το Buzzer Beater με το οποίο κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας [vid]

Αιγάλεω: Το Buzzer Beater με το οποίο κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας [vid]

Αιγάλεω Ψημίτης

Το Αιγάλεω υποδέχθηκε τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Εκεί, οι γηπεδούχοι,  κατάφεραν να «κλέψουν» τη νίκη με ένα ΕΠΙΚΌ σουτ τριών πόντων του Μάρκου Ψημίτη

Ο Ψημίτης άλλωστε, ήταν και ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Σίτυ, καθώς σημείωσε 22 πόντους, όπως και ο Μαχαίρας. Από την άλλη, για την ομάδα της Βούλας, ξεχώρισε ο Κυριλλής με 24 πόντους.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Αιγάλεω:

«Συγκλονιστικό φιναλε για την ομάδα μας καθώς στα τελευταία 2,9″ ο Μάρκος Ψημίτης με τρίποντο από πολύ μακριά “έκλεψε” τη νίκη από τον Πρωτέα Βούλας, σημειώνοντας το 78-76 για την 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Ο ίδιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 22 π.(6), μαζί με τον Κώστα Μαχαίρα (22 π.), αφιέρωσε τη νίκη στον Γιώργο Παπανδρέου καθώς τραυματίστηκε στον ώμο και εδωσε τα συγχαρητήρια στην ομάδα και στο προπονητικό σταφ.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε και φύγαμε με το ροζ φύλο σε ένα τέτοιο αγώνα, που ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολος, αλλά όταν νικάς έτσι ένα παιχνίδι μπορείς να κρατήσεις μόνο το θετικό πρόσημο της νίκης. Σίγουρα δεν είναι αυτός ο τρόπος που θελουμε να κλείνουμε τα ματς στα τελευταία λεπτά, ειδικά όταν έχουμε χτίσει μια διαφορά 2-3 λεπτά πριν το τέλος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και το προπονητικό σταφ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κανουμε για να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί κάθε εβδομάδα. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη από όλους μας στον Γιώργο τον Παπανδρέου που δυστυχώς στάθηκε άτυχος στην αρχή του αγώνα και αποχώρησε με ένα τραυματισμό. Παίξαμε και για αυτόν και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, καθώς έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα σε μερικές μόνο μέρες. «Πάπι» η σκέψη μας είναι μαζί σου, και σε περιμένουμε πολυ σύντομα κοντά μας!».

Αιγάλεω- Πρώτεας Βούλας 78-76

Διαιτητές: Σκαλτσής-Τζίμης-Κούλης Κ. (Ορφανός)

Δεκάλεπτα: 22-16, 38-35, 57-51, 78-76

Αιγάλεω: Ψημίτης 22(6), Κουμπούρας 11 (1), Παπαδόπουλος 2, Μαχαίρας 22, Παπαδολιάς, Ντακούλιας 12(2), Καρασταμάτης 9(3), Λούκας, Βλάχος.
Πρώτεας Βούλας: Κυριλής 24(4), Τσακναρίδης, Καραμαλέγκος 9(2), Μόρφης 11(1), Ματσάγγος 5, Σιγκούνας 10(1), Σκόρδας, Γάργαλης 7(1), Βισνιεφσκι.

💙ΟΛΑ ΜΠΛΕ!»


Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…