Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ προς ΕΟΚ: «Ζητάμε τα πρακτικά της απόφασης, γίνεται και τρίτος έλεγχος»

ΑΕΚ προς ΕΟΚ: «Ζητάμε τα πρακτικά της απόφασης, γίνεται και τρίτος έλεγχος»

ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως υπέβαλε αίτημα προς την ΕΟΚ ζητώντας τα πρακτικά της απόφασης για την απόρριψη του αιτήματος αναβολής του προημιτελικού με το Περιστέρι. Συγκεκριμένα ενημέρωσε πως οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας υπεβλήθησαν σε έλεγχο PCR

Δείτε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση:

«H AEK BC ενημερώνει, ότι υπέβαλε νέο αίτημα προς την ΕΟΚ.

Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της.

Επίσης, η ΑΕΚ BC ενημερώνει,  ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR – Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Basket League: Το πανόραμα της 19ης αγωνιστικής

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 19ης αγωνιστικής. Με σπουδαίες αναμετρήσεις συ…