Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Επιχειρηματίας αγόρασε διαρκείας και τα χαρίζει σε ανέργους και φοιτητές

ΑΕΚ: Επιχειρηματίας αγόρασε διαρκείας και τα χαρίζει σε ανέργους και φοιτητές

ΑΕΚ

Η προσπάθεια της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν έχει συγκινήσει αρκετούς φίλους και μη, κάτι που αναγνωρίζει η ομάδα. Για τον λόγο αυτό θέλησε να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία που αγόρασε εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να τα… χαρίσει.

«Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα» αναφέρει η ΑΕΚ και συνεχίζει:

«Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της «Βασίλισσας» σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…