Κεντρική ΝΒΑ_ Ίρβινγκ: «Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες»

Ίρβινγκ: «Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες»

Ίρβινγκ

Ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος ωστόσο τέθηκε στη διάθεση του Στιβ Νας για τους εκτός έδρας αγώνες των Νετς και δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία.

«Έχασα πολύ χρόνο, περίπου τρεις μήνες. Το κατάλαβα από την πρώτη μου προπόνηση. Χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την προσμονή. Κατάλαβα την απόφασή τους και τη σεβάστηκα. Έπρεπε να μην το αντιμετωπίσω συναισθηματικά. Είδα τα πράγματα από τη δική τους πλευρά, εννοώ από αυτή της ομάδας και των συμπαικτών μου. Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας συνέχεια, αλλά δεν έγινε έτσι, για κάποιον λόγο. Όμως τώρα είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία», τόνισε ο γκαρντ των Νετς.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ πρόσθεσε: «Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όπως και όλος ο οργανισμός. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απ’ έξω την ομάδα, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Όλος ο κόσμος νιώθει τις συνέπειες του κορονοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…