Κεντρική Διεθνή Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός για τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ο αποδεκατισμένος Παναθηναϊκός για τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Το «τριφύλλι» που έχει πληγεί από κρούσματα κορωνοϊού θα αντιμετωπίσει τους Λιθουανούς αποδεκατισμένο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από τη NovasportsPrime.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει ούτε καν τον προπονητή του στον πάγκο του. Καθώς και ο Έλληνας τεχνικός είναι θετικός στον κορωνοϊό. Έτσι, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις με τους Πέρι, Μέικον, Μποχωρίδη, Παπαπέτρου, Οκάρο, Παπαγιάννη, Καββαδά και τους νεαρούς Μαντζούκα – Αβδάλα.

Το έργο των «πράσινων» γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, μετά τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Καθώς στο γήπεδο θα μπορούν να βρεθούν μόλις 1.000 φίλαθλοι. «Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να κοιτάξουμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το πρώτο μέλημα μπορεί να μην είναι το μπασκετικό, αλλά η δουλειά όσων έχουμε μείνει στην ομάδα δεν είναι άλλη από το να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τα παιδιά που είναι έτοιμα να αγωνιστούν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την προετοιμασία, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε ο Βασίλης Σίμτσακ, που θα καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…