Κεντρική NBA Αρίνας: «Δεν ήθελαν τον Τζόρνταν για άλλη μία σεζόν»
NBA

Αρίνας: «Δεν ήθελαν τον Τζόρνταν για άλλη μία σεζόν»

Αρίνας

Mία άγνωστη ιστορία από τη θητεία του Μάικλ Τζόρνταν στους Ουίζαρντς αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Γκλίμπερτ Αρίνας. Δύο σεζόν (2001-2002, 2002-2003), αγωνίστηκε εκεί, που μοιάζουν με σκοτεινή παρένθεση.

http://https://www.youtube.com/watch?v=RAF5O-s_XgY&ab_channel=djvlad

Ο πρώην άσος της ομάδας της Ουάσινγκτον αναφέρθηκε αρχικά στη μετακίνησή του στους Ουίζαρντς. Όπως επίσης και στο λόγο για τον οποίο δεν υπήρξε συμπαίκτης με τον «Air Jordan».

«Όταν πήγα εκεί ήταν μία από τις ερωτήσεις μου. Ο μπαμπάς μου είχε την απορία, “Τι συμβαίνει με τον Τζόρνταν; Γιατί δεν ανανέωσε;”. Και ο Έιμπ Πόλινς (ο ιδιοκτήτης της ομάδας) μου είχε πει “αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τους παίκτες. Οπότε τους ρώτησα τι θέλουν να γίνει. Και μου είπαν ότι δεν θέλουν τον Τζόρνταν για άλλη μία σεζόν», ήταν τα λόγια του Αρίνας.

Σύμφωνα με τον Αρίνας, ο Τζόρνταν πήρε στα χέρια του μία επιταγή 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ως αποζημίωση για το τέλος της συνεργασίας του με τους Ουίζαρντς. Το πλάνο ήταν, όταν θα αποφάσιζε ότι θα σταματούσε οριστικά και αμετάκλητα το μπάσκετ, να πάρει το ρόλο του προέδρου.

Οι εξελίξεις δεν επέτρεψαν την τοποθέτηση του Τζόρνταν στον προεδρικό θώκο, με τον Πόλινς να του δίνει την επιταγή. Μόνο που ο εκνευρισμένος «Air Jordan» πήρε την επιταγή και την πέταξε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…