Κεντρική Γυναίκες Παυλοπούλου για τον ματς με τον Ολυμπιακό : «Ο συγκεκριμένος αγώνας ένας τελικός»

Παυλοπούλου για τον ματς με τον Ολυμπιακό : «Ο συγκεκριμένος αγώνας ένας τελικός»

Παυλοπούλου

Ντερμπι στην προημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας γυναικών. Ο  ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (19/12, 14.00) στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό. Η  Πηνελόπη Παυλοπούλου να υπογραμμίζει τη σημαντικότητα του αγώνα και να καλεί τον κόσμο του Δικεφάλου να στηρίξει την ομάδα.

«Η επόμενη αναμέτρηση μας με τον ΟΣΦΠ είναι για μία διαφορετική διοργάνωση, αυτή του κυπέλλου, κάτι που σημαίνει πως τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ, άρα για εμάς είναι ο συγκεκριμένος αγώνας ένας τελικός, ο οποίος θα μας οδηγήσει ένα βήμα παραπάνω όσον αφορά τον στόχο μας. Θεωρώ πως πρέπει να δείξουμε ακόμα περισσότερη ένταση, συγκέντρωση και πάθος, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Ο ΟΣΦΠ δεν θα θεωρήσει το παιχνίδι εύκολο, και θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος απ’ ότι στο παιχνίδι που παίξαμε για το πρωτάθλημα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι.

Προσκαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παραβρεθεί στο γήπεδο, και να στηρίξει την προσπάθεια μας, πανηγυρίζοντας στο τέλος όλοι μαζί», όπως δήλωσε η Παυλοπούλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…